Team Buildings mob

Iskustvo koje će ojačati timski duh i unaprediti saradnju u vašem timu

Naš tim stručnjaka pruža podršku u planiranju i sprovođenju različitih timskih aktivnosti prilagođenih vašim potrebama.

Na raspolaganju vam je širok spektar mogućnosti, uključujući timsku izgradnju kroz avanturističke aktivnosti na otvorenom, sportske takmičenja, timsku obuku i radionice. Naši iskusni facilitatori će vas voditi kroz aktivnosti koje podstiču timski rad, komunikaciju, liderstvo i rešavanje problema.

Team building Bela Breza Zlatibor
Pored toga, nudimo i organizaciju izleta u okolini. Naše prelepo prirodno okruženje pruža mogućnosti za istraživanje, uključujući posetu vodopadima u Gostilju, Stopića pećini, Etno selu Sirogojno ili Banji Vapa. Izleti pružaju dodatnu dimenziju timskom iskustvu i omogućavaju vam da upoznate bogatstvo Zlatibora.
Vodopad Gostije

Vodopad u Gostilju

Stene prekrivene mahovinom i voda koja se probija kroz njih praveći brzake, čine impresivnu sliku ove oaze netaknute prirode. A kao kruna svega – vodopad! Mlaz vode koji pada sa oko 20 m dominira ovim prostorom.

DETALJNIJE

Vodopad Gostije

STOPIĆ PECINA

Stopića pećina se nalazi na severnoistočnoj strani planine Zlatibor, između sela Rožanstva i Trnave. Udaljena je 250 km od Beograda, 30 km od Užica, a od turističkog centra Zlatibora udaljena je svega 19 km. Iznad pećine prolazi magistralni put Zlatibor-Sirogojno, od koga je uređena prilazna staza do same pećine.

DETALJNIJE

Vodopad Gostije

SELO SIROGOJNO

Dvadeset šest kilometara od turističkog centra Zlatibor, u selu Sirogojno je jedini muzej na otvorenom u Srbiji “Staro selo”. Radovi na formiranju ovog muzeja počeli su 1979. godine. Na lokaciju od pet hektara, pored crkve Svetog Petra i Pavla, prevučene su iz svih delova Zlatibora stare brvnare, kako bi se ovde prezentovale i čuvale.

DETALJNIJE

Vodopad Gostije

BANJA VAPA

Nedaleko od Zlatibora, a najbliže selu Rožanstvo, smeštena je Tošina banja, poznata i kao banja Vapa. Ovde je sredinom sedamdesetih godina započeta izgradnja turističko-banjskog objekta ali je gradnja smrću vlasnika, Toše Lazovića, obustavljena tako da je objekat zapušten. Ipak i takav privlači pažnju neobičnim izgledom i upotpunjuje turističku ponudu i sve atrakcije Zlatibora.

DETALJNIJE

Neka vaš tim izgradi snažne veze, razvije poverenje i ostvari vrhunske rezultate kroz našu organizaciju team building događaja. Uživajte u jedinstvenom iskustvu u prirodnom ambijentu odmarališta “Bela Breza” i unapredite produktivnost i harmoniju svog tima.

Spojimo snage, izgradimo timski duh!

Timski Rad Bela Breza Zlatibor