Smestaj mob Bela Breza Zlatibor
Odmaralište Bela Breza predstavlja savršeno mesto za beg od svakodnevnice, sa raznovrsnim smeštajnim kapacitetima i aktivnostima za sve goste. U ponudi imamo ukupno 210 ležajeva u udobnim i moderno opremljenim dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama. Sve sobe su opremljene novim nameštajem i radnim stolom za dodatnu udobnost. Takođe, svaka soba poseduje sopstveno kupatilo i čistu posteljinu, kako bismo našim gostima pružili prijatan i udoban boravak.
Za naše goste koji žele da uživaju u dodatnom luksuzu, posedujemo i bazen koji je savršen za osveženje tokom toplih letnjih dana. Naša lokacija takođe nudi prelepi deo odmarališta u prirodi, koji je idealan za piknike, šetnje i druge aktivnosti na otvorenom.
Bazen Bela Breza
Uz smeštaj i aktivnosti, odmaralište Bela Breza takođe nudi ukusnu i raznovrsnu ishranu. Naši gosti mogu da uživaju u doručku, ručku i večeri u našem restoranu koji nudi svežu hranu i lokalne specijalitete.
Naša ponuda takođe uključuje tim bilding aktivnosti, programe za decu i nastavu u prirodi, kao i izlete i druge sadržaje koji omogućavaju da se gosti opuste i uživaju u vremenu koje provedu kod nas.
background mob

“Sportski duh i opuštanje na jednom mestu – Bela Breza.”

Odmaralište Bela Breza nudi gostima sve što je potrebno za savršen odmor u prirodi, uključujući udoban smeštaj, ukusnu hranu, razne aktivnosti i sadržaje, kao i ljubazno osoblje koje će učiniti sve da vaš boravak bude nezaboravan.