Nase Usluge Bela Breza
Nastava u prirodi

Rekreativnu nastavu

Rekreativna nastava predstavlja jedinstvenu priliku za učenike da izađu iz učionice i nauče nešto novo, ali i da se opuste i uživaju u aktivnostima koje su van njihove svakodnevne rutine. Nudimo vam jedinstvenu priliku da svoju rekreativnu nastavu organizujete u odmaralištu Bela Breza, smeštenom u srcu prelepe planine Zlatibor.

DETALJNIJE

Sportske pripreme Bela Breza Zlatibor

Sportske pripreme

Verujemo da su dobri uslovi priprema ključni za postizanje uspeha u sportu. Naš kompleks obuhvata vrhunske sportske terene za košarku, rukomet, odbojku, mali fudbal i tenis. Svi tereni su pažljivo održavani i osvetljeni, omogućavajući treninge i takmičenja i tokom večernjih sati. Rezultati ekipa koje su boravile kod nas potvrđuju kvalitet naših sportskih priprema. Pruzamo podrsku, smeštaj i sveobuhvatnu uslugu kako biste ostvarili svoje sportske ciljeve.

DETALJNIJE

Izleti

Izlete

U blizini odmarališta “Bela Breza” prostire se mreža rekreativnih staza koje nude neodoljive mogućnosti za šetnju i istraživanje predivne prirode Zlatibora i vode do spektakularnih prirodnih atrakcija kao što su vodopad u Gostilju, Stopića pećina, Etno selo Sirogojno i Banja Vapa. Naši iskusni vodiči će vas rado povesti na ove izlete, pružajući vam stručno vođstvo i zanimljive informacije o bogatoj flori i fauni Zlatibora.

DETALJNIJE

Seminari

Seminare

Organizujte svoj seminar u odmaralištu “Bela Breza” i uživajte u profesionalnoj podršci i udobnom okruženju. Naša opremljena višenamenska sala pruža savremenu audio i video opremu za vaše predavanje. Naš tim se brine o svim detaljima, uključujući smeštaj, hranu i dodatne aktivnosti. Inspirativna prirodna okolina i rekreacijski sadržaji dodatno obogate vaš doživljaj. Kontaktirajte nas i osigurajte uspešan seminar u prelepom ambijentu “Bela Breza”.

DETALJNIJE

Team Building

Team Buildings

Izgradite snažan tim kroz našu organizaciju team building događaja u odmaralištu “Bela Breza”. Naša posebno osmišljena aktivnost pruža timsku interakciju, izazove i zabavu. Naša oprema i prostor su prilagođeni za razne timske aktivnosti, od timskih igara do timskih treninga. Pored toga, naša prirodna okolina nudi brojne mogućnosti za avanture na otvorenom. Kontaktirajte nas i stvorite snažan timski duh u idiličnom okruženju “Bela Breza”.

DETALJNIJE

Apsolventske ekskurzije

Apsolventske eksurzije

Organizacija apsolventske ekskurzije u odmaralištu “Bela Breza” pruža nezaboravno iskustvo za apsolvente. Naš tim stručnjaka se brine o planiranju i sprovođenju putovanja, prilagođenih interesima grupe. Posete kulturnim znamenitostima i avanturističke aktivnosti obogaćuju program. Pružamo sigurno i zabavno putovanje s udobnim smeštajem i ishranom. Uz našu stručnu podršku, apsolventska ekskurzija u “Beloj Brezi” će biti nezaboravno iskustvo.

DETALJNIJE

Otkrijte čaroliju prirode u srcu Zlatibora!

Dobrodošli u idilično mesto Rožanstvo, gde se nalazi naše prelepo odmaralište “Bela Breza”. Smestivši se nedaleko od centra Zlatibora, ovo magično utočište okruženo je neizmernim proplancima koji pružaju savršene uslove za odmor i rekreaciju. Uživajte u svežem planinskom vazduhu, očaravajućim pejzažima i blagoj klimi dok istražujete prelepe prirodne atrakcije u blizini, kao što su vodopadi, pećine i etno sela. Otkrijte mesto gde se priroda i udobnost spajaju, pružajući vam nezaboravno iskustvo odmaranja u srcu Zlatibora.