Rekreativna nastava Bela Breza

Istražujmo, učimo, rastimo: Rekreativna nastava koja otvara nove horizonte!

Rekreativna nastava u odmaralištu “Bela Breza” predstavlja jedinstvenu priliku za učenike osnovnih škola, posebno za učenike od prvog do četvrtog razreda, da spoje edukaciju i zabavu u prirodnom okruženju planine Zlatibor.

Naša misija je da pružimo deci ne samo obrazovno iskustvo, već i da im omogućimo da se aktivno angažuju i steknu nova znanja kroz interaktivne aktivnosti u prirodi. Odmaralište “Bela Breza” je idealno mesto za organizaciju rekreativne nastave zbog svoje blizine prirodi i mnogobrojnih mogućnosti koje pruža.

Lopta-Bela Breza
Igre Bela Breza Zlatibor
Klackanje-Bela Breza
Maskenbal Bela Breza Zlatibor

Učenici će imati priliku da istražuju nepregledne proplanke i prelepe pejzaže Zlatibora, učeći o raznolikoj flori i fauni, očuvanju prirode i ekologiji. Organizujemo vođene šetnje i izlete u prirodu, gde će deca imati priliku da se upuste u istraživačke aktivnosti, učeći kroz igru i praktične primere.

Iztrazivanje prirode Bela Breza Zlatibor

Pored aktivnosti u prirodi, prostor odmarališta je koncipiran tako da se mogu održavati i razna predavanja i seminari u restoranu i višenamenskoj sali. Takođe, sala se uveče pretvara u “diskoteku”, pružajući deci mogućnost da se opuste i uživaju u zabavi.

Naša stručna pedagoška ekipa pažljivo osmišljava program rekreativne nastave koji je prilagođen uzrastu učenika i njihovim potrebama. Program obuhvata razne aktivnosti kao što su sportske igre, timski rad, kreativne radionice, edukativne radionice, kulturne manifestacije i mnoge druge.

Igre-Bela Breza
Prirodna istrazivanja-Bela Breza
Setnja Zlatiborom-Bela Breza
Climbing-Bela Breza
DOBRO DOŠLI

Usluga obuhvata:

  • Sedam punih pansiona (doručak, ručač, večera i užina)
  • Organizacija vaspitno-obrazovnih aktivnosti
  • Organizacija sportsko-rekreativnih aktinosti i obezbeđivanje rekreatora-animatora
Učenici će imati priliku da se takmiče u sportskim aktivnostima na našim terenima za košarku, odbojku i mali fudbal. Takođe, organizujemo i takmičenja u plesu, igrama bez granica i drugim zabavnim aktivnostima. Opremljeni smo potrebnom audio i video opremom koja nam omogućava da prilagodimo prostoriju za zabavu i animaciju dece.
Odbojkaski tereni Bela Breza
Kosarkaski tereni Bela Breza
Bazen Bela Breza
Fudbalski teren Bela Breza
Naš cilj je da deci pružimo nezaboravno iskustvo, da ih motivišemo za timski rad, da razvijemo njihove veštine komunikacije, kreativnosti i fizičke aktivnosti. Rekreativna nastava u odmaralištu “Bela Breza” je više od običnog putovanja, to je prilika za decu da otkriju svet oko sebe, da steknu nova prijateljstva.