Kontaktiraj nas Odmaraliste Bela Breza-mob

Hvala Vam na interesovanju
za Odmaralište Bela Breza.

Za sve informacije, pitanja i rezervacije možete nas kontaktirati putem telefona ili emaila.

Rado ćemo Vam pomoći oko termina aktivnosti za Vaš odmor, rekreaciju tim bilding ili seminar na planini Zlatibor. Očekujemo Vaš poziv ili email, ili nas jednostavno posetite na našoj adresi. Hvala Vam što ste izabrali Odmaralište Bela Breza.
Rožanstvo bb
31208 Čajetina
Republika Srbija
Inforamcije o terminima i rezervacija:
+381 (0) 34 36 80 00
+381 (0) 63 763 72 77
Telefon u objektu:
+381 (0) 31 83 51 14
belabrezatours@gmail.com

U sklopu naših ponuda pored odmarališta “Bela Breza” posedujemo i odmaralište “Orjen” u Herceg Novom

Odmaralište Orjen – raj na obali Jadrana! Ovo prelepo odmaralište nalazi se u Herceg Novom i predstavlja savršen izbor za sve one koji žele da uživaju u nezaboravnom odmoru.

Odmaralište Orjen raspolaže sa tri vrste smeštajnih kapaciteta koji će udovoljiti svim Vašim potrebama: bungalovi “SMRIAJ”, vila “Milica” i vile “Pestor”. Svaki smeštajni objekat poseduje savremeno opremljene sobe i apartmane koji garantuju udobnost i potpuni komfor tokom Vašeg boravka.

Samo odmaralište je udaljeno samo 150m od prelepe peščane plaže, koju možete posetiti u bilo koje doba dana i uživati u predivnom pogledu na more. Ako ste ljubitelj noćnog provoda, centar mesta udaljen je samo 200m od odmarališta, gde možete posetiti brojne barove, restorane i klubove.

Za sve goste obezbeđen je parking prostor koji je zaključan i pruža maksimalnu bezbednost Vašeg vozila. Takođe, imamo i besplatan Wi-Fi za sve goste odmarališta.

U sklopu odmarališta nalazi se i restoran “Ulus” sa predivnim ambijentom i ukusnom hranom iz domaće kuhinje. Restoran ima kapacitet od 120 mesta, pa se savršeno uklapa i za organizaciju raznih vrsta proslava i događaja.

Zahvaljujući prijatnom ambijentu i ljubaznom osoblju, odmaralište Orjen je omiljeno mesto za sve one koji žele da se opuste i uživaju u predivnoj prirodi Crne Gore. Dođite i uverite se zašto smo sinonim za kvalitetan odmor na Jadranskoj obali. Vidimo se u odmaralištu Orjen!

Logo odmaraliste Orjen
Kragujevačka bb
85346 Zelenika, Herceg Novi
Crna Gora
Telefoni:
+381 (0) 34 36 80 00
+381 (0) 63 763 72 77
odmaralisteorjen@gmail.com
www.zelenika.me