Naš cilj je da naši gosti budu zadovoljni ...
... ponesu lepe utiske i sećana na boravak kod nas.
Izuzetno nas raduje kada naši korisnici ponovo dođu ...
... jer to znači da je naš cilj ostvaren!
Dobro došli!

Odmaralište "Bela breza"

Lokacija
Više

 

Odmaralište "Bela breza" nalazi se nedaleko od centra Zlatibora, u mestu Rožanstvo. Okruženo je nepreglednim proplancima, koji pružaju idealne uslove za odmor i rekreaciju dece predškolskog i mlađeg školskog uzrasta. Među najomiljenije goste odmarališta svakako spadaju učenici osnovnih škola, od prvog do četvrtog razreda, i njihovi pedagozi, koji na Zlatibor dolaze na rekreativnu nastavu.

Pored nastave i aktivnosti u prirodi, prostor odmarališta je koncipiran tako da se neometano mogu održavati i razna predavanja i seminari u restoranu i višenamenskoj sali, koja se uveče pretvara u "diskoteku", mesto izuzetno pogodno za raznorazna takmičenja i manifestacije (od nadmetanja za naj šizfriz, pokaži šta znaš, igara bez granica, do takmičenja u plesu i sportskih aktivnosti). Opremljena je potrebnom audio i video opremom, pa se lako može prilagoditi u prostoriju za zabavu i animaciju dece.


Odmarališta raspolaže sa tri košarkaška, jednim odbojkaškim i jednim travnatim terenom za mali fudbal. Svi tereni nalaze se u sklopu kompleksa odmarališta i osvetljeni su.Poseban ugođaj predstavlja zatvoren bazen koji se nalazi u sklopu objekta "Bela breza". Urađen je po najsavremenijoj Nemačkoj tehnologiji, tako da se voda non-stop filtrira i čisti po FINA međunarodnim standardima. Voda se greje između 24ºC i 28ºC. Bazen takođe poseduje odvlaživač vazduha, koji Vam omogućava nesmetano disanje u bazenu i pored oko 900 metara nadmorske visine.


Restoran raspolaže sa preko 200 mesta u zatvorenom prostoru. Sastoji se iz dva spojena dela: unutrašnjeg i spoljašnjeg (zastakljenog).


 

Odmaralište raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama, opremljenim novim nameštajem i radnim stolom. Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, a dvokrevetne sobe imaju televizor.

Dvorište odmarališta je veoma uređeno, sa velikim brojem ljuljaški, klackalica, tobogana, koji su dovoljni za dnevnu animaciju dece.

 

Ono što nas odvaja od ostalih je domaćinska i pozitivna atmosfera. Naš cilj je da naši gosti budu zadovoljni, ponesu lepe utiske i sećanja na boravak. Izuzetno nas raduje kada naši korisnici ponovo dođu, jer to znači da je naš cilj ostvaren.